Kedves Üzlettulajdonos!

2011. október 17-től igényelhető a Makó kártya. Cél a kártyatulajdonos makóiak számára a lokálpatriotizmus erősítése, az elfogadóhellyé váló helyi vállalkozások számára pedig az ügyfélkör rendszeres elérésének biztosítása.
A pontgyűjtő és kedvezményeket biztosító rendszerről a múlt év végén döntött a város közgyűlése. A kártyát valamennyi makói állandó lakos ingyen kaphatja meg. Makón minden háztartásba eljutott a kártyaigénylő lap és a rendszer ismertetője. A névre szóló plasztik egy olyan rendszerre lett kidolgozva, amely a makói állandó lakcímmel rendelkező lakosoknak kedvezményeket biztosít a helyi üzletekben, intézményekben, illetve egyben gazdasági előnyökhöz juttatja a rendszer használóit!

A PONTGYŰJTŐ RENDSZER FŐBB JELLEMZŐI:

A rendszer tervezése során különös figyelmet fordítottunk a biztonságos használatra, mégis kellően nyitott az új megoldásokra, a később felmerülő igényekre. Ez biztosíthatja későbbiekben a Makó kártya terminálokon történő bankkártyás fizetést, mobiltelefon egyenleg feltöltést, és akár autópályamatrica-vásárlást is.

Igény esetén hordozható terminálokkal az üzleten kívül is (pl. időszakos kitelepülés esetén) megvalósítható a pontgyűjtés és a beváltás. Az adminisztrációs felületen nyomon követhető a vásárlók aktivitása, könnyedén küldhetők hírlevelek e-mail-ben vagy SMS-ben, melyek sokféle szempont alapján pontosíthatók (pl. pontszám, születési idő, nem alapján, stb.).

Lehetősége van a Makó kártya birtokosoknak felmutatásra szóló kedvezményt is biztosítani. A www.makokartya.hu és weboldalon megjelennek üzletének adatai egy rövid ismertetővel együtt. Ugyanitt hirdetési megjelenést is biztosítunk.

Kérésére munkatársaink személyesen felkeresik, hogy használat közben mutathassák be Önnek a Makó kártya rendszer sokoldalúságát és egyszerűségét!

Bónuszkártya ügyfélszolgálat
Telefon: (62) 611-119

Makó kártya ügyfélszolgálat (Tourinform iroda)
6900 Makó, Széchenyi tér 10.
Telefon: (62) 511-878